Iconic Dots

Bli kjent med våre Iconic Dots, utvalgte designfavoritter for det nordiske baderommet: ikoniske håndkletørkere som har vunnet pris for design, stilrene takdusjer med verdensledende teknologi på innsiden og flere innovative oppbevaringsløsninger som holder flaskene borte fra dusjgulvet.


Takdusjer – Servantbatterier
Håndkletørkere – Dusjoppbevaring

Takdusjer

I et unikt samarbeid med Mora presenterer vi de svenskproduserte takdusjene Mist og Ease – et resultat av nordisk design og ingeniørkunst. Hvilken blir din favoritt?

Bli kjent med

Servant­batterier

Servantbatteriet ditt gir baderommet karakter og er en viktig detalj uansett hvilken modell du velger. Ta deg god tid til å utforske våre servantbatterier i flere utførelser.

Bli kjent med

Håndkletørkere

Bli kjent med våre energieffektive elektriske håndkletørkere i tre varianter og se hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og stil.

Bli kjent med

Dusjopp­bevaring

En komplett dusjopplevelse krever ekspertise innen såvel design som materiale og orden. Bli kjent med våre oppbevaringsløsninger for dusjen.

Bil kjent med

Andre har også sett på

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Design

Dusjer

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer