Iconic Dots

Iconic Dots setter prikken over i-en når du innreder baderommet. Oppdag våre håndkletørkere, takdusjer, servantbatterier og de nye ikoniske oppbevaringsløsningene for dusjrommet.

Hva er Iconic Dots?

En avlang håndkletørker som får plass overalt og har vunnet en designpris. To stilrene takdusjer med verdensledende dusjteknologi på innsiden og flere innovative oppbevaringsløsninger som holder flaskene unna dusjgulvet. Bli kjent med våre Iconic Dots, utvalgte designfavoritter for det nordiske badet.

EASE

MIST

Takdusjer

I et unikt samarbeid med Mora presenterer vi takdusjene MIST og EASE – et resultat av nordisk design og nordisk ingeniørkunst – skapt for å kunne takle det høye vanntrykket vi har i Norden samt våre krav til komfort og sikkerhet.

Se mer

Servantbatteriet gir baderommet karakter og er en viktig detalj, uansett hvilken modell du velger. Ta deg god tid til å utforske våre servantbatterier i krommet, svart og hvit utførelse.

Se mer

LINE

Håndkletørkere

Stift bekjentskap med våre energieffektive elektriske håndkletørkere i tre varianter, og oppdag hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og eleganse.

Se mer

Dusjoppbevaring

Nå flytter vi alle flaskene fra gulvet og opp på veggene. Der plasserer vi dem i pene oppbevaringsløsninger med plass til alt – og som skjuler mer enn de viser.

Se mer

CASE

PILE

Andre har også sett på

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å fine de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Les mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Les mer