Iconic Dots

Iconic Dots setter prikken over i-en når du innreder baderommet. Oppdag våre håndkletørkere, takdusjer, servantbatterier og de nye ikoniske oppbevaringsløsningene for dusjrommet.

Hva er Iconic Dots?

En avlang håndkletørker som får plass overalt og har vunnet en designpris. To stilrene takdusjer med verdensledende dusjteknologi på innsiden og flere innovative oppbevaringsløsninger som holder flaskene unna dusjgulvet. Bli kjent med våre Iconic Dots, utvalgte designfavoritter for det nordiske badet.

Takdusjer

Alle INR takdusjer med Mora Technology Inside gjennomgår omfattende tester for å sikre at de tåler det høye vanntrykket i Norden.

Våre takdusjer

EASE

MIST

EASE

Håndkletørkere

Stift bekjentskap med våre energieffektive elektriske håndkletørkere i tre varianter, og oppdag hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og eleganse.

Våre håndkletørkere

MARK

LINE

Dusjoppbevaring

Nå flytter vi alle flaskene fra gulvet og opp på veggene. Der plasserer vi dem i pene oppbevaringsløsninger med plass til alt – og som skjuler mer enn de viser.

Vår dusjoppbevaring

CASE

PILE

NEST

Servantbatterier

Servantbatteriet gir baderommet karakter og er en viktig detalj, uansett hvilken modell du velger. Ta deg god tid til å utforske våre servantbatterier i krommet, svart og hvit utførelse.

Våre servantbatterier

SLEEK

POSH

STRICT

Mer inspirasjon

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å fine de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Les mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Les mer