Form, funksjon og bevisste valg på en liten flate

Hjemme hos jenta i 30-årene kommer ingenting over terskelen ved en tilfeldighet. Miljøbevissthet står sentralt og hver gjenstand er håndplukket for sin unike form, funksjon og følelse. Her kombineres ekte og bærekraftige materialer med lang levetid med personlige loppemarkedfunn som gjerne forteller sin egen historie.

Produkter: Servantskap Viskan Solid 60 / Speil Slot / Dusjvegg Edge 20 / Servantbatteri Steel Voyage Low og bunnventil.

Dusjglass med retrofølelse

Med egne rutiner og behov i fokus er hver gjenstand håndplukket, og hun blander gjerne inn loppemarkedfunn eller gjenstander som hun har laget selv for å få den rette følelsen. Dusjveggen Edge er et utmerket eksempel på når form, funksjon og følelse fungerer sammen. Det rillede glasset, som leder tankene til 60- og 70-tallet, setter stilen i rommet samtidig som det skjermer den som dusjer.

Edge

Bærekraftige materialer

Miljøbevissthet står sentralt og ingenting kjøpes bare for å bli kjøpt. Materialene er ekte og er valgt sammen med et ønske og håp om at de skal vare lenge. Svenskprodusert porselen er både slitesterkt og autentisk, og det opplagte valget til baderomsinnredning av høy kvalitet. Til dette det svenskproduserte servantskapet Viskan Solid 60 i fargen Sand, ton i ton med veggen.

Viskan Solid

Hver ting på sin plass

At baderomsinnredningen er romslig og har god plass til oppbevaring av ansiktsmasker, kremer og sminke er helt avgjørende. Den daglige hudpleierutinen morgen og kveld tar sin tid og krever plass i skuffene. Servantskapet kommer med en praktisk oppbevaring for småting som hjelper til med å holde orden. Snu metalldelen og du har riller for børster, pensler og kajaler. Klikk på linken for flere gode tips for små bad.

Tips for små bad

 


Relaterte sider

Grand Grip 140 i Dark Oak med dusjvegg Arc 19 Original.

Parbadet

Her har vi en idé til et harmonisk bad for to med fokus på funksjon og ekte materialer.

Se mer
Viskan Shade 120 E med Edge 4

Familiebadet

Her er en idé til et bad som med fokus på smarte og holdbare løsninger kan hjelpe deg som skal innrede et bad for en hel familie.

Se mer

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender for skandinaviske bad. Inspirasjon for deg som skal planlegge eller innrede badet, eller som bare vil nyte vakre bad. 

Se mer