dusjvegger

Dusjvegger og dusjkabinetter

Nordens største utvalg av dusjvegger – utformet, konstruert og produsert i Sverige fra de beste materialene og med 15 års garanti. Flesteparten av dusjveggene våre kan tilpasses på ulike måter for å passe til akkurat ditt bad – uansett størrelse og form.

Dusjserier

Rens filter

0 produkter vises

Guide: Slik matcher du finishen

Slik mikser du farger og materialer for å skape en harmonisk helhet.

Skap stilen →

En skreddersydd dusjopplevelse

Utforsk dusjseriene våre eller finn ut hvordan du skaper din egen unike dusjløsning.

Dusjserier

Hva skal jeg tenke på når jeg velger dusjvegger?

Ta utgangspunkt i plasseringen. Er det et dusjhjørne, en nisjeløsning eller et dusjkabinett du skal ha? Deretter må du se på hvor mye plass du har til rådighet. Hvor mye plass har du til å åpne og lukke dørene? Vil for eksempel folde inn dørene mot veggen når du er ferdig med dusjen og dermed spare verdifull gulvplass?

Hvilke typer av dusjvegger finnes det?

Dusjvegger pleier å deles opp i fem varianter: dusjhjørner, nisjeløsninger eller dusjdører, frittstående skjermvegger, dusjkabinetter og løsninger for plassering midt på veggen. Det er viktig å undersøke forholdene for hver type - hvor er nedsenket, hvor mye plass har du totalt sett, hvordan ser gulvfallet ut? Er det dårlig gulvfall før du velge et dusjkabinett.

Hva er forskjellen mellom dusjvegger og dusjkabinetter?

Et dusjkabinett har et kar med omsluttende dører - som oftest skyvedører - som holder vannet igjen i dusjen. Dusjvegger eller dusjhjørner monteres direkte på flisene og forutsetter riktig gulvfall, plassering av eventuelt nedsenk samt at membran er intakt.

Hvorfor skal jeg velge svenskproduserte dusjvegger?

Svenskproduserte dusjvegger leveres ofte med lengre garanti og høyere kvalitet enn dusjvegger fra fjerne Østen. Prisen er oftest noe høyere, men den lange varigheten veier opp for det i lengden. Vil du ha en skreddersydd dusjløsning er det enklest å bestille fra en nærprodusent som har full kontroll over hele produksjonskjeden.

Kan jeg skreddersy dusjveggene mine?

Ja, de fleste dusjvegger kan du tilpasse på ulike måter. Du har kanskje et skråtak som gjør at glasset må tilpasses etter det. En annen vanlig tilpasning er uttak til for eksempel vannrør. Disse dusjveggene forutsetter en tegning som du godkjenner før produksjon. Kontakt en forhandler for rask og smidig hjelp.

Dusjvegger for store og små baderom

Hos oss på INR finner du markedets bredeste sortiment av svenskproduserte dusjvegger i høy kvalitet. De fleste kan måltilpasses eller skråkappes etter ditt ønske – oftest uten ekstra kostnad. Du kan også velge å skape noe helt eget – hentet ut fra ditt eget hode.

Dusjveggen du drømmer om

Vil du ramme inn dusjen, men samtidig skape åpenhet på baderommet? En dusjvegg fra INR kan hjelpe deg med å oppnå dette. Vi skaper dusjvegger akkurat som du ønsker, så eleganse og funksjonalitet kan smelte sammen.

Hos oss finner du flere ulike alternativer for dusjvegger som skaper en vakker utvendig løsning, med et intelligent interiør. Skap et behagelig dusjhjørne med en dusjdør, eller lag en dusjløsning med fast dusjglass - valget er opp til deg. Spørsmålet som gjenstår er: Hvilken av våre dusjvegger velger du?

Klart glass eller frostet glass?

En forfriskende dusj er betinget av et innrammet dusjområde. Hos INR trer du inn en verden av dusjvegger som utstråler stil og eleganse. I vårt utvalg av dusjvegger finner du et spekter av dusjglass. Alle våre dusjglass produseres i herdet sikkerhetsglass for din og din families trygghet.

Uansett om glasset skal være klart eller frostet finner du her et hav av dusjvegger med glass i den høyeste kvalitet. Oppnå romfølelse i badet som løfter dusjmiljøet fram med et klart glass. Ønsker du mer avskjerming kan du skape dette med et frostet glass, hvor glasset fortsatt slipper inn lys, samtidig som det føles privat.

Få et lekkert baderom med en flott dusjvegg fra INR, som er laget av skikkelig kvalitet.

Dusjdør, dusjhjørne eller dusjvegg?

Åpne dusjdøren og tre inn til en forfriskende dusj, eller la dampen sive ut på siden av dusjveggene. Utvalget av dusjvegger hos INR er stort, men samtidig gjennomtenkt, og det er derfor mange muligheter for å dekorere ditt vakre baderom.

En fast glassvegg kan skape en stilig skjerm på badet, hvor dusjanlegg og dusjoppbevaring kan oppbevares bak på veggen. Plasser dusjveggen midt på veggen for å skape badets midtpunkt, eller ram inn et dusjhjørne med en funksjonell skjerm for å skape mer plass på badet.

Ved å velge en dusjdør, et innbydende dusjkabinettet, eller en dusjnisje kan du i stedet avgrense et hjørne som kan åpnes og lukkes ved behov. En vakker dusjdør i glass med buede overflate gir baderomsinnredningen mer plass, mens badeplassen er omgitt av en klar, matt eller frostet overflate som tilfører mer ro til øyeblikkene i badet.

Dusjvegg fra INR

Siden starten av 1988 har vi på INR produsert hundretusentalls dusjvegger for både private hjem, hotell og offentlige miljøer. Sjansen for at du har tatt en skjønn dusj i en av våre dusjvegger er med andre ord stor – uten at du kanskje har vært klar over det. Som den dusjspesialisten vi er, setter vi vår ære i å kunne tilpasse og forme dusjveggen akkurat som du vil ha den – skråkappet for skråtak eller til og med uttak til for eksempel vannrør eller knevegger.