< >

Servantbatterier

Våre servantbatterier

Dit servantbatteri ger baderommet karakter og er en viktigt detalj uansett hvilken modell du velger. Ta deg god tid til å utforske vores servantbatterier i krom, svart og hvit utførrelse. Hver modell er konstruert og testet for at du skal kunne glede deg over mange års problemfri bruk.

Detaljer

Typer

En frittstående servantbatteri og fire lave modeller

Finish

SLEEK

SLEEK lar deg leke med både farge og form, slik at du kan matche dine øvrige farge- og innredningsvalg. Velg overside i svart, hvit eller helkrommet utførelse.

Mer om SLEEK

POSH

POSH lar vannet strømme i en stilig bue, og setter et sterkt preg på baderommet. I messing og klassisk helkrommet utførelse.

Mer om POSH

STRICT

STRICT lokker med rette linjer og skarpe hjørner. Et moderne servantbatteri med litt ekstra karakter som passer til servantskap med et litt strammere uttrykk, f.eks. GRAND Solid og VISKAN Solid og Grip.

Mer om STRICT

CASUAL

CASUAL kombinerer runde og stramme linjer på en måte som smelter inn. Et ekte allround-blandebatteri som passer til de fleste stiler.

Mer om CASUAL

FIRE UTVALGTE servantbatterier

Servantbatteri

SLEEK

Med sitt vakre formspråk og overflaten i krom, hvit eller svart, gir SLEEK hele badet et lekent, men luksuriøst preg. SLEEK fås også i en helt matt hvit og matt svart variant.

Krom Svart Hvit

Fra kr 2 960

Servantbatteri

CASUAL

Med sin klassiske design passer CASUAL godt til alle våre servantskap, og oppfyller sin funksjon med bravur. Et skikkelig universalbatteri som fungerer i de fleste sammenhenger og stiler.

Krom

Fra kr 2 190

Servantbatteri

STRICT

Et servantbatteri i kantete stil i krom eller matt svart utførelse. Et opplagt valg for deg som foretrekker stramme linjer på badet, og står i perfekt stil med den kantete utførelsen til dusjveggene i seriene ARC og EPIC.

Krom Svart

Fra kr 3 290

Servantbatteri

POSH

Elegante POSH tiltrekker seg oppmerksomhet uansett hvor det er plassert, og er det opplagte valget for deg som liker den landlige stilen eller bare leter etter et stilsikkert blandebatteri i retrostil.

Messing Krom

Fra kr 3 290

Match servantbatteriet

Kommoder med servant

Blandebatterivegger

Dusjvegger

ICONIC by Zafer

Se hans baderom

Andre har også sett på

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Les mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Les mer

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å fine de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Les mer