POSH Servantbatteri

SLEEK Servantbatteri

CASUAL Servantbatteri

STRICT Svart servantbatteri

< >

Servantbatterier

Våre servantbatterier

Dit servantbatteri ger baderommet karakter og er en viktigt detalj uansett hvilken modell du velger. Ta deg god tid til å utforske vores servantbatterier i krom, svart og hvit utførrelse. Hver modell er konstruert og testet for at du skal kunne glede deg over mange års problemfri bruk.

Detaljer

Typer

En frittstående servantbatteri og fire lave modeller

Finish

Produkter

SLEEK

SLEEK lar deg leke med både farge og form, slik at du kan matche dine øvrige farge- og innredningsvalg. Velg overside i svart, hvit eller helkrommet utførelse.

Mer om SLEEK

Produkter

POSH

POSH lar vannet strømme i en stilig bue, og setter et sterkt preg på baderommet. I messing og klassisk helkrommet utførelse.

Mer om POSH

STRICT

STRICT lokker med rette linjer og skarpe hjørner. Et moderne servantbatteri med litt ekstra karakter som passer til servantskap med et litt strammere uttrykk, f.eks. GRAND Solid og VISKAN Solid og Grip.

Mer om STRICT

Produkter

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Produkter

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

CASUAL

CASUAL kombinerer runde og stramme linjer på en måte som smelter inn. Et ekte allround-blandebatteri som passer til de fleste stiler.

Mer om CASUAL

Produkter

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

FIRE UTVALGTE servantbatterier

Servantbatteri

SLEEK


Med sin fantastisk elegante overside i krom, hvitt eller svart, eller helt i matt hvitt eller matt svart, gir SLEEK hele baderommet et lekent, men samtidig eksklusivt preg. Forbered deg på en livslang forelskelse.

Finish
Krom Svart Hvit
Pris fra
kr 2 690

Servantbatteri

CASUAL


Med sin klassiske design passer CASUAL fint til alle våre servantskap og fyller sin funksjon med bravur. Aldri mer skitne fingre med CASUAL på badet.

Finish
Krom
Pris fra
kr 1 990

Servantbatteri

STRICT


Et servantbatteri med kantete uttrykk i krom eller matt svart finish. Et opplagt valg for deg som foretrekker en stram linje på badet, og som passer utmerket til de kantete dusjveggene i seriene ARC, TRAC og EPIC.

Finish
Krom Svart
Pris fra
kr 2 990

Servantbatteri

POSH


Elegante POSH tiltrekker seg oppmerksomhet uansatt hvor den står, og er det opplagte valget for deg som heller mot New England eller som bare ønsker et staselig blandebatteri i landlig stil.

Finish
Messing Krom
Pris fra
kr 2 990

Match servantbatteriet

Produkter

Kommoder med servant

Blandebatterivegger

Dusjvegger

ICONIC by Zafer

Se hans baderom

Mer inspirasjon

Design

Møbelserier

Våre bademøbler er fulle av smarte detaljer som forenkler hverdagen. Her kan du lese om hvert av møblerets standardutstyr og alternativer.

Les mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Les mer

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å fine de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Les mer