Et bad for tusen sterke viljer

Familiebadet er sjelden stille og rolig – i hvert fall ikke på dagtid. Her skal flokete hår børstes og klisne, skitne hender vaskes samtidig som en eller annen stakkar forter seg på toalettet …. Hvordan innreder man et slikt rom på best mulig måte? Her er en idé til et bad som med fokus på smarte og holdbare løsninger kan hjelpe deg som skal innrede et bad for en hel familie.

Produkter: Servantskap Viskan Shade 120 / Speil Loox 110 / Dusjvegg Edge 4 / Servantbatteri Steel Vector Low med bunnventil / Håndkletørker Bow / Veggskap Viskan Shade 120

Hvor mange badeender?

Hvis du har små barn, kan plass til badeleker være et behov. Hvor mange badeleker har barna og hvor stort er behovet for oppbevaring? Er barna tenåringer har behovet endret seg. Da er det ansiktskremer, parfymeflasker og hårprodukter som trenger plassen. Uansett er det viktig å planlegge så realistisk som mulig både behov, budsjett og størrelse på rommet. Bruk våre sjekklister og guider for en god start på baderomsprosjektet.

Planlegg baderom

Det største servantskapet vinner

Invester i et så stort servantskap som mulig, gjerne med en skuff til hvert familiemedlem. Og med rominndelte skuffer kan alle organisere de små tingene sine som de vil. Her ser vi servantskapet Viskan Shade 120 med fire skuffer. Velg mellom flere typer servanter: enkel eller dobbel eller som her med kum på den ene siden og avlastningsflate på den andre. Servantskapet leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mot fukt og slitasje i minst 15 år. En langsiktig og pålitelig aktør på familiebadet.

Viskan Shade

Steel Vector armaturet er lavet af rustfrit stål, som giver blyfrit drikkevand. Venlig mod både store og små maver.

Belysning i skuffen er et stilig og praktisk tilvalg, ikke minst på kvelden. Og med den smarte oppbevaringen som følger med når du kjøper servantskapet ditt, kan både neglesaks og badeleker ha sin egen plass

En dusj for fire

Når flere småtroll skal vaskes i tide til Barne-Tv starter, er det viktig at dusjen har både god funksjon og god plass. En romslig dusjløsning med dører som lukker tett gjør lett den jobben samtidig som den holder både vann og varme inne i dusjen. Bruk dusjguiden vår til å finne dusjløsningen som passer best til deg og badet ditt.

Velg dusjvegg

To Viskan Shade veggskap 120 montert inntil hverandre.

Maksimal oppbevaring

Du kan ikke få for mye oppbevaring på badet, det kan alle barnefamilier skrive under på. Og med litt smart planlegging kan nok både mamma og pappa få hver sin hylle i skapet, kanskje til og med i en høyde som ivrige små fingre ikke når. Få maks ut av rommet ved å plassere flere skap inntil eller over hverandre. Klikk på linken for flere smarte tips for små bad.

Tips for små bad


Relaterte sider

Viskan Solid 60 i Light Sand

Storbybadet

Det lille badet skal romme det meste, om ikke alt, og her teller hver centimeter.

Se mer
Grand Grip 140 i Dark Oak med dusjvegg Arc 19 Original.

Parbadet

Her har vi en idé til et harmonisk bad for to med fokus på funksjon og ekte materialer.

Se mer

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender for skandinaviske bad. Inspirasjon for deg som skal planlegge eller innrede badet, eller som bare vil nyte vakre bad. 

Se mer