dusjdører

Dusjdører

Dusjdører for baderom i alle størrelser og typer

Dusjdører plasseres oftest i en eller annen form for nisje med enten en dør, en dør og en fast glassvegg eller mer avanserte varianter med flere dører og fastvegger for den skikkelig brede nisjen. Her regner vi også med skyvedører.

I vårt brede sortiment av svenskproduserte dusjdører har vi mange ulike varianter som også er forskjellige både når det gjelder funksjon og design. Er det dusjdør med veggprofiler du vil ha eller foretrekker du store glassflater og beslag?

  • Dusj med foldedører
  • Dusjdør med veggprofil
  • Dusjdør uten veggprofil
  • Pivothengte dusjdør
  • Skråkappet dusjdør
  • Skyvedør i nisje

Alle dusjdører

dusjdører

LINC 2 Original med integrert dusjoppbevaring PILE.

Dusjdører med veggprofil

Den kanskje vanligste typen dusjdører er de med veggprofil og tetningslister som er tette mot både gulv og motstående vegg. Ta utgangspunkt i nisjens bredde flis til flis (etter eventuell flislegging) og velg den løsningen som passer best. Komplettér gjerne med dusjoppbevaringen Pile som integreres i veggprofilen, så får du en smart oppbevaring på innsiden av dusjen. Velg blant flere finisher og glasstyper i 6 mm glass.

Linc Original   PILE


Alle dusjdører

De aller fleste dusjløsninger fra INR produseres i Sverige og har herdet sikkerhetsglass av høy kvalitet i tillegg til 15 års garanti. INR er ditt premiumvalg av dusjvegg.

Dusj med foldedører

For den smale nisjen anbefaler vi innsvingbare foldedører. Når du drar i grepet folder døren seg på midten, noe som gjør det enkelt å komme inn i dusjen selv om dusjsonen er liten. Dusjdørene i Linc Flex har 6 mm klart glass og flere finisher på profil og grep. Komplettér gjerne med dusjoppbevaringen Pile som integreres i veggprofilen, så får du en smart oppbevaring på innsiden av dusjen.

Linc Flex


Alle dusjdører

Det er nisjemål flis til flis som avgjør bredden på løsningen. Og det er viktig å ikke måle før det er ferdig flislagt.
dusjdører glass

Dusjdører uten veggprofil

Hvis du heller foretrekker store glassflater og minimalt med detaljer er det dusjdørene i Arc-serien du skal se på. Her får du 8 mm glass og store muligheter når det gjelder å skape din egen helt unike dusjløsning. Ta utgangspunkt i stumme mål – etter flislegging – og velg en modell som passer. Vi tilpasser selvfølgelig dusjdøren på millimeteren etter dine mål og hvis du har et skråtak i nisjen, løser vi det også.

Arc Original


Alle dusjdører

Tenk på at takdusjen bør være montert en stykke over glasset hvis du vil ha muligheten til å åpne eller folde dørene. Beregn en standardhøyde på ca 2000 mm til øvre kant glass. Se respektive dusjmodell.
dusjdør pivot

Dusjdører med pivothengsler

Nordens mest eksklusive dusjdører finner du i Epic-serien, som takket være sitt pivothengsle svinger døren rundt sin egen akse. Her får du 10 mm glass og dusjdører som monteres i gulv og tak. Velg blant flere spennende modeller og glass.

Epic


Alle dusjdører

Hvis veggene i nisjen ikke er helt loddrette, må glasset tilpasses. Heldigvis er dette en kostnadsfri tilpasning for de fleste dusjdører.
De aller fleste av våre dusjløsninger kan tilpasses og skråkappes etter for eksempel et skråtak i baderommet. Og som oftest er dette inkludert i prisen til grunnmodellen
dusj skyvedør

Skyvedør i nisje

En stilren type dusjdør er skyvedøren som tilpasses både i høyde og bredde etter nisjen din. Velg blant mange spennende glasstyper i 8 mm tykkelse.

ARC Skyvedør

Relaterte sider

Guide: Slik velger du dusjvegg

Dusjvegg i nisje, dusjhjørne, dusjvegg midt på vegg eller dusjkabinett? La oss hjelpe deg når du skal velge dusjvegg.

Se mer

Skreddersydd dusjvegg

Som Nordens dusjspesialist i 35 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning.

Se mer

Dusjdører for nisje – en praktisk og estetisk løsning

Dusjdører som avslutning på en nisje er både en praktisk og estetisk løsning, og vi tilbyr mange varianter av slike løsninger. I våre fem dusjserier er det noe for enhver smak og lommebok. Imidlertid er det en del ting å tenke på før du bestiller. Hvis du renoverer et baderom, er det viktig å måle nisjen først og fremst etter at det er ferdig flislagt ellers blir målet helt feil. I en del tilfeller er veggene heller ikke helt loddrette og da kreves det ekstra tilpasning av glasset. Heldigvis er dette en kostnadsfri tilpasning som er inkludert i modellens grunnpris. Det samme gjelder ved tilpasning for skråtak.

Om måltilpassede dusjdører